Güncelleme (v1.6.2): v1.6 arasında pek bi değişiklik yok , tasarım olarak değişti birde doğum günü eklentisi konuldu.
Güncelleme (v1.6): Konuları Gönderene , Tarihe , Okunma Sayısına , Hit'ine göre sıralama , Forumlar Arası Geçiş , YouTube Özelliği , Thumb (küçük) resimler ekleyebilme, Küfür filtresi,Daha Geniş Yazım Alanı,Yazdırılabilir sayfa
Güncelleme (v1.5): v1.5 ile birlikte gelen özellikler ; - Mesajlarınızın sonuna imza ekleme - Site ayarları - Top 5 İstatistikler - Teşekkür Özelliği Kurulum ile ilgili olarak Güncelleme.txt dosyasını mutlaka okuyunuz.
Yapımcının açıklaması: Mini Forum uygulaması. Bir çok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Kullanıcı seviyesine göre forum girişleri kullanıcılara farklı renkler atama , yönetim paneli , siteye girenlerin ipleriyle birlikte nerelerde dolaştıkları vs. Forum 2 Dil Desteklemektedir. Dilerseniz Çoğaltabilirsiniz. 1) Bilgisayarınızdan Avatar Yükleyebilirsiniz. (Yüklenilen Avatarlar Otomatik olarak yüklendiğinden imgs/avatars/ klasöründeki NewAvatars klasörüne yazma izni vermeyi unutmayın ! ) 2) Yüklenilen İfadeler Otomatik olarak yüklendiğinden imgs/ klasöründeki smileys klasörüne yazma izni vermeyi unutmayın !
Selam arkadaşlar gerçekten çok güzel bir çalışma ancak bu üye girişini yaptıktan sonra üst taraftan kontrol paneline giriş yapamıyorum tıklıyorum sayfa görüntülenemiyo diye bir hata veriyo dosyanın adı "CPANEL" kodlarını inceledim ancak çözemedim bilen varsa yardım lütfen şimdiden saolun ...
slm arkadşım eli sağlık çok güzel olmuş ama bende önceleri herşey güzel çalışıyordu sonradan hata vermeye başladı yönetim paneline giremiyorum şu hatayı veriyor
Server.MapPath() error 'ASP 0175 : 80004005'
Disallowed Path Characters
/hazir/forumwb/qvd-apanel/conn.asp, line 4
The '..' characters are not allowed in the Path parameter for the MapPath method.
yenisini kurdum fakat sizinki http://www.muziginsesi.org/forum burdaki gibi En Son 5 Üye, En Fazla Mesaj Yazanlar, En Fazla Teşekkür Alanlar, yoook yard1m edin lütfen
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
kur.asp ilk bilgileri doldurduktan sonra Bu hatayı veriyor
Başlık Yok / Forum WB v1.2 - wbstr - 14.11.2007 / Cevapla
arkadaşlar forumumuzdan güncel dosyalara haftada en az 2 kez bakmanızı öneriyorum. bazı dosyalarda değişiklik yapmış olabiliyorum. yeni özellikler ekleyebiliyorum. onun için sürekli takip edin.
sorun yok / Forum WB v1.2 - esref turgut - 14.11.2007 / Cevapla
arkadaşlar öncelikle bu forumu hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. ben siteme yeni ekledim ve çok hoşuma gitti asp den pek fazla anlamam ama bunu halletmemde çok zor olmadi www.esrefturgut.com adresinden formu görebilirsiniz. sitedende bana ulaşabilirsiniz anladıgım kadarıyla yardım etmeye çalışırım
Forum kurma / Forum WB v1.2 - can - 12.11.2007 / Cevapla
Forumu Kuramayan arkadaşlar. www.rot dosyası içine atın. www.siteadi.net.veya com/kur.asp calistirin çıkan formu doldurudn dolduracağız forum Admin ve şifresidir.
Sün güncellenmiş haliyle formu kurdum ancak yine üyelikte bir sorun var. nasıl giderebileceğiz? birde üyelik site üzerindenmi onaylıdır nasıldır? ayarları hangi sayfadan yaparız?
rodos web den host aldım.asp destekli imiş.veritabanı kurdum.başka hiçbirşey yapmadım. asp yi nasıl kuracağım? birileri bana yardımcı olabilirmi?host aldığım yerden pek yardımcı olmuyorlar evet ve hayır gibi kısa ve yetersiz cevaplar veriyorlar. lütfen birileri yardım etsin...
ARKADAŞLAR BBU KONTROL PANELİNE VE GELEN MESAJLAR BÖLÜME GİRENİYORUM SEBEBİ NEDİR??? SİZCE SAYFA GÖRÜNTELENEMİYOR DİYOR. ANCAK SOMEE.COM A BEN ATTIM ONUDA http://netburada.somee.com/forum/default.asp http://netburada.somee.com/forum/default.asp
Başlık Yok / Forum WB v1.2 - wbstr - 10.11.2007 / Cevapla
panele giriş yapmak için site üzerinden login olmanız yeterli . copyright yazısının olduğu yerde yönetim paneli diye bir link açılacaktır. Eğer yönetici iseniz. Yönetici olmak için db'deki statunüzü 99 yapmanız gereklidir.
ya ben de kurdum da panele nas1l gircem panel k.ad1 ve sifresi nedir ???? acil yard1m GNCTR
Başlık Yok / Forum WB v1.1 - wbstr - 06.11.2007 / Cevapla
Dosyaları parça parça eklemiştim upgrade 1 upgrade 2 diye diğer dosyaları bulamayanlar için hepsini tek bir dosyada ekliorum. http://www.muziginsesi.org/forumwb-upgrade.rar adresinden indirebilirsiniz. ASP indir yöneticileride linkdeki dosyayı yenilerlerse sevinirim. ben ayrı ayrı yüklenir diye düşünmüştüm.
sitene üye olamıyorum. şifremi tekrar girdiğimde Şifre onayı yanlış diyor ve üye olamıyorum. Kurulumu açıkca yazarsanız sevinirim bizler sizler gibi bu alanda uzman değiliz. sizlerin paylaşımı ile öğrenmeye çalışanlardan biriyim. anladığım kadarı ile bu dosyaları www.rot atıp kuracağım. deneyip başarbilecekmiyim göreceğim. sitenize üye olabilseydim sorunları oraya yazmayı düşünüyordum ama olmadı sevgiyle kalın
YNT:Başlık Yok / Forum WB - wbstr - 05.11.2007 / Cevapla
kayıt ile ilgili sorunu tespit ettim ve düzelttim. bilgi bölümündede fix'lenen dosyaları bulabilirsin.
güvenlik kodu / Forum WB - wbstr - 03.11.2007 / Cevapla
üye olurken güvenlik kodunu giriormusunuz bugün biri üye olmuş çünkü . eğer resmi okuyamıosanız resmi yenile yapabilirisiniz. birde yönetime girmek için ilk başta db boşken kur.asp'den kurduğunuzda ilk adımda üye olurken sizi otomatik admin yapar login olduğunuzda yönetim girişi copyright yazısının sağında çıkar.
güvenlik kodu ıss çıkmıyor... / Forum WB - can - 03.11.2007 / Cevapla
Forfum görünüm olarak çok hoş emeğinize sağlık ancak bazı sorunlar var üye olunamıyor ve güvenlik kodu ISS çıkmıyor ve yönetime girilemiyor yönetim şifresi nedir? Kendi forum sayfanızda aynı sorun var üye olamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiyle kalın