Güvenlik Açığı Var / TrmeNForum v1.0 - Hacksever - 09.05.2008 / Cevapla
Forum sisteminizde güvenlik açıkları mevcut. Tüm üyelerin şifresi görüntülenebildiği gibi tüm forum üzerinde istenildiği gibi değişiklikler yapılabilmektedir.
Admin menüsüne girilmesin diye sayfa şifrelenmiş ancak diğer dosyaların güvenlik açıkları kapatılmamış. bu yüzden admin bölümüne bile gerek kalmadan birçok şey yapılabilmektedir. Saygılar..
Verilen Tepkilerden Dolayı Sisteme yeniden yapılacaldı.Bu nedenle test et link silindin onun için yedin konulacaktır.Bu arada TrmeN Forumda açık yoktur.Açık olmasının Sebebi yeni bir sistem denememdir.
açık olmadığına emin misin? Hackleyen benim SQL kodları verim istersen ne dersin herkes yalama etsin scripti ozaman? İyi olur mu havalı tavırlar sergileyeceğine emek hırsızlığı yaptığın scriptin sahinibden özür dile bare.
Bari Snnx yazan yerleri değiştirse idin. Ayrıca adamın yaptığı şeyi alıp editlemişsin bir de kendi ismini yazıp telif yazısını silmeyin demişsin. E senden önce bunu yapan adamın telifi ne olacak peki? Ben daha önce Snnx mesaj panosunu kendim için editlemiştim. Ancak hiç aklıma gelmedi buraya koyup da telifi benimdir demek.