-Gizle-

-Gizle-
ASP,ASP Scripts,ASP Download, Web Hosting, Asp Hosting
ANASAYFA | FORUM | SİTENİZ İÇİN | REHBERLER | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | HOSTING | İLETİŞİM
// 19 Mayıs 2024, Pazar / İstatistikler / Puan Sistemi
Arama:

// ÖZELLEŞTİR / Bilgi

E-posta:
Şifre:
Beni Hatırla
| Şifremi Unuttum


Türkçe PHP Kaynağınız   Türkçe JAVASCRİPT Kaynağınız
// SİTELERDEN HABERLER >> Tüm Haberler
// GÜNCEL HABERLER / Kaynak: NTVMSNBC
>> Bayramınız kutlu olsun (1 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> JAVASCRİPT İndir ve JQUERY içerikleri (0 yorum)
>> ASP İndir -- Forum bölümü (11 yorum)
>> Yeni yılınız kutlu olsun (0 yorum)
>> Antarktika'da bilimsel istasyon kuracak
>> Ürettiği en büyük roketi fırlattı     
>> Yaşam süresi 6 yıl uzadı
>> ‘Hack Kuzey Kore’nin işi’
>> BlackBerry geri döndü


// EN YENİLER
Adı Hit
Coder News Script (tr) 12
Sayfalama Scripti Classic Asp (tr) 235
E-Ticaret Scripti (Açık Kaynak Kodlu + PayTR Sanal Pos + NetGSM Sms + Yurtiçi Kargo Entegrasyonlu) (tr) 751
Main4 Firma Scripti (tr) 613
Üyelikli Not Defteri (tr) 384
Kişisel Blog Scripti (tr) 411
Win11 ve Win10 Hazır Web Sitesi Portalları (tr) 612
E-Firma Rehberi (tr) 94
W3 Link Sistemi (tr) 124
Burs Dernek Başvuru ve Öğrenci Yönetim Sistemi (tr) 160
 
 
// EN POPÜLER
Adı Hit
Hazır Site v2.2 (tr) 98008
Web Wiz Forums v9.69 (ing) 28127
ASP Kitapçığı (tr) 20567
HG Üye Sistemi (tr) 17417
Tanıtım Sitesi v2.2 (tr) 17031
MyDesign Haber Sistemi v0.7 (tr) 15643
MyDesign Ziyaretçi Defteri v1.7 (tr) 14763
JoomlASP v1.0.3 (tr) 13892
PD Portal Access v4.0 (tr) 13220
E-Ticaret (tr) 12237


EN POPÜLER 100 İçerik


RSS

Add to Google


MaxiASP
Karakalem
VDA Digital Agency
 

// Anasayfa » ASP» Portal (CMS) Hazir Site

İçerikler ile ilgili her türlü sorunuzu ASP İndir Forum altında sorabilirsiniz

  Oy: İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1İçeriğin Oyu : 8,1   

 
 İçeriğin adı : JoomlASP v1.0.3 (tr)
   
 Hit : 23054
 Bugün aldığı Hit : 0
 Telif : Hasan Emre ASKER / Bu yapımcıya ait diğer içerikleri göster
 Eklenme tarihi : 16 Şubat 2009, Pazartesi
 Boyut : 1,5 MB
 Fiyatı : Ücretsiz
 Puan : 1251
 Sıra : 24
 Oy : Bu içeriğe 445 kişi oy verdi. Oy ortalaması: 8,1
 Paylaş
PHP Explorer
Türkçe PHP Kaynağınız



 Açıklama :
Güncelleme (v1.0.3)
1. Kategori modülü hata giderimi 2. Eklenen haberleri blog sitelerine kolayca ekleyebilme 3. Bilesen sistemi sayesinde kolayca güncelleme ve özellik kazandirma 4. Modül yükleme sistemi hata giderimi ve Manuel Modül yükleme ve Modül Düzenleme 5. Arama sistemi entegrasyonu 6. Güncellestirilmis Anket modülü 7. Çoklu dil seçenegi 8. Kolay tema entegrasyonu 9. Etiketleme sistemi ile kolaylikla veri bulma 10. Rss destegi 11. Gelismis istatistik bileseni ve modülü 12. Üyeler arasi mesajlasma 13. Sayfalama sistemi sayesinde kolayca kendi sayfanizi yayinlama. 14. Kullanimi daha basite indirgenis Administrator Paneli.

Güncelleme (v1.0.2)
1. Xml Modüler yapilandirma ile eklentiler yükleme 2. AspJpeg bileseni ile gelismis resim galerisi kullanimi 3. Session ayarlarinin güncellenmesi 4. Gelismis filtreleme sistemi 5. Eskisine oranla daha gelismis Administrator Yönetimi 6. Basite indirgenmis tema hazirlamaya uygun default.asp dosyasi 7. Eklenti gizleme ve gösterme 8. Mesajlara yorumlama sistemi 9. Web sitesi linkleri yönetimi 10. Download yönetim sistemi 11. EzPoll Anket bileseni 12. Istatistik bileseni

Güncellenme (v1.0.1a):
1. kur.asp eklendi 2. Admin panelindeki yazim editörü gelistirildi 3. uye_islem.asp ve uye_guncelle_islem.asp dosyasinda bulunan sql açigi giderildi 4. Yeni üye sorunu çözüldü.

Güncellenme (v1.0.1):
Cookies açigindan faydalanilarak sistemde Admin olunma bulunmaktadir. Yeni versiyonda üye kontrolü Session ile kontrol edilerek açik kapatilmistir.


Yapimcinin açiklamasi:
JoomlASP, Asp (Active Server Page) dilinde yazilmis olan ve birebir Joomla özeliklerini kapsayan ve gelisime açik bir cms sistemidir. Kisisel web sitelerinden, özel firma sitelerine kadar bir siteyi rahatlikla yapabileceginiz, kolay, modüler, mysql db sistemi hizli bir sekilde islem yapabilen bir cms sistemidir.

Sistemin yazilis amaci Php dilinin bir çok kisiye basit gelmesine karsin Asp dili ile internet programciligina baslayan kisilerde Php dilinden uzak kalma ve Php kodlarini çözememe gibi durumlar için hazirlanmistir. Asp dilini uzan yillardir kullanan JoomlASP yapimcisi Hasan Emre ASKER, Php dilinden anlamayan ve karmasik yapiya sahip oldugunu düsünen kisiler için kullanimi Joomlaya göre daha kolay olan bu CMS sistemini meydana getirmistir.

Sistemimiz gelistirilmeye açik bir yapiya sahip oldugundan ve Joomla temalari ile birebir uyumluluk sergilediginden begendiginiz Joomla temasini basit bir kaç editleme ile JoomlASP'ye uyarlayabilirsiniz. Eger sizler bunu yapacak vaktimiz yok ben su temanin JoomlASP versiyonunu istiyorum derseniz, site editörlerimiz tarafindan istediginiz bir Joomla temasi JoomlASP sistemine çevrilip temalar bölümünde yayinlanacaktir.

Yine sistem için modül yazimini kolaylastirmak için site yapimizi basitlestirmis ve asp dilinden çok az anlayan birinin bile kendine göre küçük modüller yazabilecegine inancimiz tamdir.

Sitemiz haricinde yayinlanan JoomlASP bilesen ve Modüllerinden lütfen uzak durunuz. Yazilmis olan Modül, Bilesen ve Temalar sitemiz editörleri tarafindan incelenip açiklarinin var olup olmadigi kontrol edildikten sonra yayina hazir halde sizlere sunulacaktir. Bu yüzden lütfen disardan temin ettiginiz Bilesen, Modül ve Temalari kullanmayiniz.

Not: Uygulamayi indirebilmek için yönlenmis oldugunuz adreste bulunan formu doldurmaniz gerekmektedir. Bu sart yapimci tarafindan konulmaktadir.

Etiketler:
Portal, Joom, Hazır, Gelişmiş


Güvenlik Açığı Bildir | Hata Bildir | Tavsiye Et | Favorilerime ekle | Yorumları takip et


Bu içeriğe oy verin:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



JoomlASP v1.0.3 (tr) hakkında yorumlar / Yeni Yorum Yaz
    mükemel / JoomlASP v1.0.3 - haruna babangida - 18.02.2009  / Cevapla
  hasan olmaz böle bise mükemmmel,simdige kadar gördügüm en büyük en güzel asppp devammmmm
    YNT:mükemel / JoomlASP v1.0.3 - Hasan Emre ASKER - 18.02.2009  / Cevapla
  Taniyamadim ama hiç birsey mükemmel degildir elimden gelenin en iyisini yapabilmek için çaba harciyorum. Sonuçta tek 1 kisilik ekibim ve günlük min. 6 saatlik bir çaba ile elimden gelenin en iyisi bu. Suanda forum bileseni üzerinde çalisiyorum ve 1 yada 2 hafta içersinde bilesen hazir hale gelecek ve JoomlASP ile kullanilabilecek sekilde direkt admin panelinden yükleme ile kullanima hazir hale getirilecek. Gelistirmeme yardimci olmaniz açisindan tema, modül ve bilesen isteklerinizi buradan yapabileceginiz gibi sistemimizin Forum bölümündende isteklerde bulunabilirsiniz.

Tekrardan begenileriniz ve elestirileriniz için çok tesekkür ederim.
    Ellerine sağlık Emre Bey / JoomlASP v1.0.3 - SirMiller - 16.02.2009  / Cevapla
  Uzun Ugraslar sonucu yaptigin bu scripti karsiliksiz paylastigin için tesekkür ediyorumm.
Emegine yüregine saglikk..
    YNT:Ellerine sağlık Emre Bey / JoomlASP v1.0.3 - Hasan Emre ASKER - 17.02.2009  / Cevapla
  Rica ederim. Amacimiz faydali ve sürekli gelistirilebilir bir sistem çikartabilmek. Bu sistemi gelistirmek için harcadigim zaman hiç birseyle kiyaslanamaz. Çünkü scripti yazmak için öncelikle nelerin olacagini bir kagida dökmek, sonra insanlarin fikirlerini almak ve not tutmak bunun yaninda tüm bunlarin hepsini bir kod haline getirip güzel bir sekilde sunmak kolay birsey degil. Çünkü amacimiz hizli bir sistem ve güvenilir bir sistemdir. Çalisma arkadaslarim yazilimin her bir asamasindan sonra güvenlik açigi olup olmadigini kontrol etmek zorundalar bulunan güvenlik açiklari paketler yayinlanmadan yamalanmaktadir.

Beni herkes WebWiz Forum gelistiriciliginde tanidi simdi bu yolda devam....

Emege saygisi olmayanin kendisinede saygisi olmaz...
    Harikasın / JoomlASP v1.0.3 - mehmet kara - 16.02.2009  / Cevapla
  Hasan hocam haikasin kim ttar seni.... Gelismelerin devamini bekliyoruz. Internet aleminde sen bir kralsin ... Iyi çalismalr
    YNT:Harikasın / JoomlASP v1.0.3 - Hasan Emre ASKER - 17.02.2009  / Cevapla
  yok o kadarda demedik ) tüm gelistiriciler gibi bende kendimce birseyler yapip paylasiyorum faydali olabiliyorsam ne mutlu bana.
    Başlık Yok / JoomlASP v1.0.3 - Yok - 16.02.2009  / Cevapla
  acaba kaç kisi kullaniyordurki

access sürümü gerekli
    YNT:Başlık Yok / JoomlASP v1.0.3 - Hasan Emre ASKER - 16.02.2009  / Cevapla
  Unutmadan eklemek istiyorum.

Access versiyon niçin hazirlamiyoruz?
Access uzun süre kullandigimiz bir Database yapisi oldugundan ve tasiyabildigi veri kapasitesi belirli sinirlar içinde oldugundan ve kod kullaniminda tek satirda islemi bitirecek kod yerine bir kaç satirlik kodlar ile sayfa sisirmesine sebeb olmaktadir.

MySQL ise çok daha hizli ve ulasilmasi ve editlenmesi kolay bir Database yapisidir. Access gibi dbyi indirip güncelleyip tekrar upload etmek uzun ve sikintili bir islemdir. Ayrica açilan degiskeni kapamazsaniz sunucu üzerinde CPU yüklenmesine sebeb olarak sikayetler almaniza ve sayfalariniz hata vermesine sebeb olmaktadir. MySQL'de ise rs.close gibi bir kodu kullanma gibi bir zorunlulugunuz bulunmamakta ve ayni anda baglanabilecek kullanici sayisi Access'e oranla daha yüksektir.

Umarim bilgiler açiklayici ve neden MySQL sürümü kullandigimizi anlatmamiz açisindan size bilgiler vermistir. Bazi gelistiriciler sistemin Access versiyonunu hazirlamak istiyorlar ve bunun için çalismalar yapmaktadirlar ama MySQL kada hizli ve güvenli bir çözüm saglamayacaklardir.
    YNT:Başlık Yok / JoomlASP v1.0.3 - Hasan Emre ASKER - 16.02.2009  / Cevapla
  Kaç kisinin kullandigini hiç hesaplamadim çünkü kurulumlari kendileri yapiyorlar. Kullanan veya kullanacak kisilerden gelen istekler dogrultusundada gelistirmeleri yapmaya devam ediyoruz. Son versiyonda bir çok hata giderildi ve bir çok özellik aktif hale getirildi.

Sistem özellikleri ve kurulumu için asagidaki adresleri kullanabilirsiniz.

Demo: www.joomlasp.com/demo
Kurulum : www.joomlasp.com/demo/kurulum

Hatali yada eksik gördügünüz özellikleri bildirirseniz aninda çözüm üreterek gerekli yama hazirlanip kullanima sunulacaktir.
    joomLa / JoomlASP v1.0.2 - emrah - 25.09.2008  / Cevapla
  Hocam simdi Demissiniz ki Google Reklamlarini Kaldirmayin fakat siz yine ekleyebilirsiniz v.s v.s . Hocam benim Bu scripti Kuracagim sitenin adi 500eve500kutuphane.com Bi kampanya 14 yasindaki bi kiz cocugunun ricasi Simdi Bu Tv kanallarina v.s ye vericek müdürleri ben Sana öyle bi sitede google Reklamlarinin olmasi Mantikli geliyo mu ?
Hocam eger razi olursaniz Google reklamlarini kaldirmama Tamam siteyi kurucam Yok Razi degilseniz Baska bir Script kurucam Dedigim gibi benim bu isten bi çikarim yada menfaatim yok bende cok iyi anlayan bi insan degilim açikcasi ama hazir scriptleri kurucak kadar editleyecek kadar bilgim var neyse Saolasin Paylasim için emegine saglik
yabigitbasimdan@ hot. eklerseniz konusmak isterim.
    YNT:joomLa / JoomlASP v1.0.2 - Hasan Emre ASKER - 25.09.2008  / Cevapla
  yeni versiyonda reklam kisimlari iptal edilebilecek sekilde kodlanmamis elinize geçecek. Benimle mail yoluyla irtibata geçerseniz size reklamlari kaldirilabilir dosyayi gönderecegim. böylelikle reklamlari kaldirabilirsiniz.
    abi db klasoru yok / JoomlASP v1.0.2 - CiXx - 13.08.2008  / Cevapla
  
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[MySQL">[ODBC 3.51 Driver">Access denied for user 'deneme'@'%' to database 'joomlasp'

/e-site/functions/fonksiyonlar.asp, line 36

arkadasim sadece bu cikiyor...
    YNT:abi db klasoru yok / JoomlASP v1.0.2 - Onur - 24.08.2008  / Cevapla
  arkadasim indirdigin dosyanin içindeki beni oku.txt dosyasini okumazsan db dosyasini bulamazsin tabi ne diyor bak ;

2. Hosting panelinizden bir adet MYSQL database olusturunuz.
3. functions/fonksiyonlar.asp adli dosyayi açip;

mysql_server = "localhost" 'Mysql Host Varsayilan localhost
mysql_user = "MYSQL Kullanici Adi" 'Mysql Db Kullanici Adiniz
mysql_pass = "MYSQL Sifresi" 'Mysql Db Sifreniz
mysql_db = "MYSQL DB Adi" 'Mysql Db Adiniz
    YNT:abi db klasoru yok / JoomlASP v1.0.2 - Hasan Emre ASKER - 13.08.2008  / Cevapla
  ) Sistem mysqldir. Öncelikle hosting panelinizde Mysql DB açmaniz gerekiyor. Daha sonra MysqlDb sayfasindan PhpMyadmin'e giris yapip joomlasp.sql dosyasini import edip functions/fonksiyonlar.asp içinde mysql bilgilerini girmeniz gerekmektedir. Kurulum için msn'den yarim alabilirsiniz.
    YNT:YNT:abi db klasoru yok / JoomlASP v1.0.2 - CiXx - 14.08.2008  / Cevapla
  msn adresim [email protected] bana yardimci olurmusun
    süper / JoomlASP v1.0.2 - ekin - 28.07.2008  / Cevapla
  gerçekten süper bisey.elinize saglik
    bu dosya indirilemiyor / JoomlASP v1.0.2 - TCam - 16.05.2008  / Cevapla
  bu calismayi indiremedim. indirenvar mi acaba ?
    YNT:bu dosya indirilemiyor / JoomlASP v1.0.2 - Hasan Emre ASKER - 17.05.2008  / Cevapla
  Sitemizdeki Download bölümüne gerçek mail adresi yazmayanlar download edemiyo. Download linki mail adresinize 10sn ile 10dk arasinda ulasiyor.

Ilginize tesekkür ederiz.
    Access Versiyon Çıkacak / JoomlASP v1.0.2 - Murat ÇAMCI - 12.04.2008  / Cevapla
  Arkdaslar Emre ile Konustuk Access Versiyon Çikartiyoruz
    Acces / JoomlASP v1.0.2 - eren - 7.04.2008  / Cevapla
  Neden Accses versiyonu yok asp Çogu Arkadas Free Host Kullaniyor
    YNT:Acces / JoomlASP v1.0.2 - Hasan Emre ASKER - 8.04.2008  / Cevapla
  Zaman meselesi... Bilindigi gibi CMS yi tek basima yardimsiz bir sekilde hazirliyorum. 3-5 kisilik bir ekip olmus olsa emin olun daha güzel islevleri olan ve farkli db sistemlerine uyarlanmis halleri ortaya çikar. Malum tüm günüm CMS ile ugrasmakla geçmiyor. Herkes gibi benimde bir çalisma hayatim mevcut ) dolayisi ile CMS yi bir hobi olarak hazirladim dogal olarak en çok kullandigim ve en çok begendigim db sisteminde yazmak daha pratik ve sistemin çalismasi daha hizli oluyor. Insallah bir gün bir ekip olarak çalismalara devam ederim de farkli db sistemleri ile çalisan sürümler ortaya çikartirim...
    Database Li versiyonunu çikartin / JoomlASP v1.0.1a - Zent - 23.03.2008  / Cevapla
  ya bazi arkadaslar free site kullaniyorlar mygsl kabul etmedgi icin free sitelere kurulamiyor
veritabli versiyonunu cikartin
    YNT:Database Li versiyonunu çikartin / JoomlASP v1.0.2 - Yok - 6.04.2008  / Cevapla
  bildigim kadariyla orta düzey bilgisi olmayan kimse bu scripti kullanamaz.

mysql muydu mssql muydu ne öyle bisey varmis heralde...

kullanmak isteyen arkadaslardan duymustum bende denedim ama sonuç vermedi vazgeçtim sonunda.

bilginize kolay gelsin
    YNT:YNT:Database Li versiyonunu çikartin / JoomlASP v1.0.2 - Hasan Emre ASKER - 7.04.2008  / Cevapla
  yeni versiyonda kurulumu sadece import ederek yapilmaya ayarladigimdan dolayi dogrudur. genel manada mysql'e sql dosyasini import etmeyi bilenler kurabilir ama isteyen kisilerin hostingine kurulumunu yaparim. Ben sadece kurulmus halde olsun sadece ayarlarini yapayim diyenler msnden bana ulasabilirlerse sevinirim...
    YNT:YNT:YNT:Database Li versiyonunu çikartin / JoomlASP v1.0.2 - Yok - 8.04.2008  / Cevapla
  access olsaydi bayagi bir gelistirirdik.

eklenti ler modüller yapardim zatn bunlar kolay isler ama mysql mudur mssql mudur ne anliyorsaniz bundan.

koskoca asp sitemin bile access versiyonu var

hatta 2 yildir aces ile asp sitem kullananlari taniyorum bildiginiz kadar kasmiyor arkadaslar sikistirma onarma islemi denen bir sey var.

kaldiki yavaslamaya baslasa bile arsiv yaparsiniz db yi.

forumlardaki gibi arsiv1 arsiv2 diye yada haber sistemlerindeki gibi eski arsiv vs.
    Database erişim yok!!! / JoomlASP v1.0.1a - Bora - 22.03.2008  / Cevapla
  Arkadaslar kur.asp nin içinde yazili olan my sql kurulumu için gerekli olan diger database e erisim mümkün degil sanirim... Çünkü burdaki connection string i kabul etmiyor...
strCon = "DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver}; SERVER=joomlasp.com; UID=emrehost_user; pwd=123456;db=emrehost_deneme;"
    YNT:Database erişim yok!!! / JoomlASP v1.0.1a - Bora - 23.03.2008  / Cevapla
  Bu arada kurulumu kendi makinemdeki iis e yaptim...
26 - 51 arası / 102 toplam yorum

<Geri  İleri >

Yorum Yaz
 
ANASAYFA | İÇERİK EKLE | EN YENİLER | EN POPÜLERLER | EN BEĞENİLENLER | REKLAM | DESTEKLEYENLER | İLETİŞİM
ASP İndir © 2001 - 2024 |

ASP İndir, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.

Web Tasarımı: ASP İndir | Kodlama: Can "FiNaRFiN" HANHAN , Korkut TAHAOĞLU, Göktuğ İÇÖZ

Sitemize editör, ziyaretçi ya da üyelerimiz tarafından eklenen hiç bir veriden ayrıca tüm diğer site linklerinden, ASP İndir sorumlu değildir.

3,29 - #19.05.2024 19:08:46#